gallery/ragno_fantasy_008

Om oss

Fixera AB är ett företag som är verksamt i Malmö samt även på Österlen. Vi har varit verksamma i snart 40 år. Vi har förutom bred byggkompetens valt att specialisera oss på plattsättning och golvläggning i våtrum såväl som i offentlig miljö.

Vi är anslutna till P.E.R och BKR-behöriga. Vi utför all tänkbar plattsättning såsom bruksläggning, fasadsättning, natursten och har också behörighet för epoxiarbeten.

Vidare har vi även personal för alla typer av trägolvsläggningar såsom stavparkett, mosaikparkett, industriparkett, kubbgolv inklusive slipning och oljning/vaxning men även packning. Vi tittar gärna på ert objekt för en så rättvis offerering som möjligt!

 

Kakel, klinker & mosaik

 

Utöver våtrumsarbeten där vi oftast arbetar med Zebra våtrumssystem som vår leverantör Interni kakelstudio tillhandahåller så har vi har stor erfarenhet av mosaiksättning och har gått specialutbildningar i Italien hos Bisazza, där vi utbildats i mönstersättning samt konstnärlig utsmyckning.

Vi utför med fördel fallspacklingar i våtrum eller planspacklingar av större som mindre ytor.

Vi har även stor erfarenhet av naturstensarbeten inkl.bruksläggningar. Puts och murningsarbeten är naturligtvis det vi gärna gör för att slutresultaten skall bli som kunden vill ha.

 

Certifierad plattsättare. Hitta oss via Byggkeramikrådet

Här

 

gallery/img_0737
gallery/img_0917
gallery/img_0323

Stavparkett & fiskben

 

Vi lägger stavparkett, mosaikparkett, industriparkett, kubbgolv och Inline. Fiskbensmönster, ruta, holländskt förband eller fallande mönster.

Vi slipar och gör ytorna färdiga genom oljning, vaxning eller lackning. Vi lägger vidare tralldäck i teak, ipé .

Vi slipar med Örebromaskiner och Edge.

Vår huvudsakliga trägolvsleverantör är Hörning i Danmark. 

 

http://www.horningfloor.dk/sv/om-horning-se

gallery/img_0913
gallery/img_0913
gallery/fiskben
gallery/img_0696

Bruksläggning & natursten

 

Vi utför bruksläggning, fasadsättning, natursten och har behörighet för epoxiarbeten. Vi har även stor erfarenhet av naturstensarbeten inkl.bruksläggningar. Puts och murningsarbeten är naturligtvis det vi gärna gör för att slutresultaten skall bli som kunden vill ha.

Vi samarbetar gärna med Hassle-Bösarp vad gäller puts och murbruk

 

gallery/img_1004
gallery/img_0694